Tio rymliga rum med plats för 48 personer. Öppet från och med veckan efter påsk, fram till mitten av oktober.

-Självhushåll. 

-Städning utförs alltid av hyrestagaren.

Läs gärna detta innan ankomst:

Ankomstdagen är normal ankomsttid efter kl 15.00. Avresedagen är normal avresetid kl 13.00. Är husen lediga före och efter er, kan det gå bra att komma tidigare eller avresa senare, men då ska detta göras upp med hyresvärden.

-I alla rum finns täcke och en kudde för varje bädd. Du tar med egna bäddlakan (ej sovsäck, då de gör att skräp dras in i onödan. Har du en sovsäck enbart för inomhusbruk är det självklart ok). På toaletten finns tvål samt 1 handduk. Toalettpapper finns för er vistelse om det gäller helghyra.

-Fullt utrustat kök med 2 spisar, 2 diskmaskiner, 2 ugnar 2 kylskåp samt 1 frysskåp. Matsal för 48 gäster anpassat för lägerboende det vill säga med enklare glas tallrikar och bestick samt muggar. Självklart finns kaffebryggare, vattenkokare kastruller och stekpannor. Ett par större kastruller finns.

Sommarveranda finns i anslutning till köket med 25 sittplatser. Kaffefilter, maskindiskmedel, disk och rengöringsmedel samt toalettpapper ingår när man bokar helg. För veckogrupper finns allt som jag räknade upp ovan men man kanske vill köpa till extra toalett och hushållspapper, beroende på gruppens storlek.

-Stor grill samt mindre grill finns på matsalens veranda, men ni tar med egen grillkol.

-Mitt emot anläggningen över vägen, ligger badstranden med gräsmatta. Här finns en vedeldad bastu med altan. (Vi håller med ved till bastun). Fri tillgång till två kanoter samt en roddbåt. Ett begränsat antal flytvästar finns (2 för vuxna 5 för barn). Fiskerätt i Gålsjön finns ej men handfiske för barn och ungdom kan ske i begränsad omfattning, från strandkanten.

-Ca 150 meter från husen ligger vår egen fotbollsplan med både stora och små fotbollsmål samt ett volleybollnät.

-Fiberuppkoppling 100/100 finns i matsalen. WIFI finns i matsalen.

-TV med hdmi-kabel och micro-usb finns. TV med Telenors basutbud finns i matsalen.

-Vi har en liten musikanläggning med aux-kabel. 

-Städning ska alltid göras av hyrestagaren. En kostnad om 1 500:- för  slutstädning tillkommer alltid på hyresbeloppet . Innan avfärd ställer hyrestagaren allt i ordning som det var vid ankomst och tar ut soporna.  Städutrustning finns i alla 3 byggnader.

Beläget cirka 1,30-1.45 minuters bilresa från södra Stockholm.

Cirka 8 km till bruks-orten Hälleforsnäs, där det finns en tågstation, men här går inte tågen så ofta. Det finns tyvärr ingen busslinje från Hälleforsnäs till oss.

I Hälleforsnäs finns en Konsumbutik med bra öppettider, Lager 157, Pizzeria Maestro och inte att förglömma, exklusiva Jürss Mejeri. (exklusiva ostar på ekologisk mjölk från sörmländska gårdar) https://jurssmejeri.se/ Närmaste större städer är Katrineholm samt Flen. Till dessa städer är det cirka 2,5-3 mil.

Vi kan självklart hjälpa till att hitta ett cateringföretag om ni så önskar. Här kommer ett tips på bra cateringfirma. https://tinascatering.se 

Sommarhagen har öppet för grupper under den vår-sommar-höst. Våra sovhus är varmisolerade men tyvärr är vår matsal inte det.